WEB-TV: Intervju med Geir Borgan Paulsen og Arti Sharma Lopes på Imperia Gym

iForm.no har besøkt Imperia Gym, resultatet ble en videoreportasje med intervju av både bodyfitnessutøver Arti Sharma Lopes og innehaver – den levende legenden Geir Borgan Paulsen.

Arti har fra første dag brent for Imperia Gym, og ifølge Geir har hun vært helt avgjørende for at senteret virkelig har blitt helt unikt. Hennes bidrag har spent fra det treningsfaglige til interiør, markedsføring etc. – ikke minst er hun en sterkt bidragsytende til Imperias særdeles hyggelige miljø der alle fra de helt utrente til eliteutøvere trener side om side. I samme åndedrag nevner Geir en annen essensiell bidragsyter, rørlegger Arne Nielsen. I tillegg til å virkelig være en treningsentusiast er Arne er en old-school håndverker av guds nåde. Arne har nedlagt utallige timer for å få senteret gjennom hans faglige nåløye. Alle større og mindre problemstillinger løses ved hjelp av hans verktøykasse, de umulige tar bare litt lengre tid. Uten Arnes konstant arbeidende hender og hode hadde Imperia Gym neppe sett dagens lys.

Historien begynte i 2009; Christopher Ekeberg Aanerud ønsket å få mest mulig ut av sin treningstid ved hjelp den mest meritterte PT-en i bransjen. Undersøkelsene var omfattende, anbefalingene mange, men når så én spesiell PT ble anbefalt av en autoritet som Harald Skjøldt – the one and only – ble beslutningsprosessen plutselig veldig enkel. Årene gikk, Geir leverte og Christopher var storfornøyd med progresjonen. Samtidig strammet konkurransen seg vesentlig til i bransjen, de store kjedene vokste på bekostning av de uavhengige, så Harald varslet at man gikk tøffe tider i møte. I følge Darwin er det kun én måte å overleve på, det er ved å tilpasse seg – og i gymbransjen betød dette automatisering. Bransjen var rett og slett i en forandring, og forandringen kom ikke lenger snikende, men brått og nådeløst. Selv de store kjedene gikk i rødt, og utsiktene virket håpløse for de bemannede uavhengige sentrene. Geir og Christopher besluttet derfor at denne håpløsheten ville de gjerne ha en bit av, tiden var inne for å avlaste Harald for en fast ansettelse og realisere Geirs livslange drøm om et eget Gym – et bemannet som sådan. Etter en evig lang jakt på de optimale lokalene, fant de omsider det de lette etter i Grefsenveien. Startskuddet gikk 1.september 2015. Planen var et fullservice treningssenter spisset mot alle, men uten å glemme hvor de kom fra. Imperia skulle ikke være et ‘helsestudio’, men et GYM. Det skulle heller ikke være en konkurrent til Harald, så ideen var et Gym der old-school møter new-school, et sted der medlemmene og trenerne samarbeider for konkrete resultater fremfor fistpumping og chestbumping, rest assured; ikke engang en high-five forekommer på Imperia – og for all del; ingen pilates-sal. Så, er du av dem som er lei av å betale for at andre skal strikose seg med gruppetimer, mens du selv nødig vil bli sett i en av disse – ja, da er Imperia Gym for deg. Fremover vil det bl.a. bli mer fokus på lydprofilen da Gymet vil bli akkompagnert av utsøkt, velassortert musikk – fra Motörhead til Gramatik. Nytt musikkanlegg er selvsagt på plass.

Med Geirs livslange fartstid i treningsbransjen og Christophers erfaring fra økonomi- og finans utgjør de et sterkt team, skulle noen klare å få prosjektet på bena måtte det bli dem. Geir tar seg av medlemmene, det treningsfaglige og treningsutstyret – Christopher har fokus på økonomien, finansieringen, renovasjon og design. De overtok lokalene til Sandaker Treningssenter på Sagene/Sandaker i Oslo september 2015, og etter en lang runddans gjennom Plan-og Bygningsetaten har senteret nå gjennomgått en totalrenovasjon. Det har blitt foretatt omfattende rivningsarbeider for å gi plass til større treningsarealer, 3 nye løfteplattinger er bygget, alle vegger og gulv er fornyet, nytt overdimensjonert ventilasjonsanlegg sikrer rikelig med frisk luft, nye store TV-skjermer, nytt resepsjonsområde, ny sofa/TV-lounge, nye freshe garderober med hver sin badstue, nye solariumsrom med varmekabler, ny fresh fasade – you name it!

I tillegg har det blitt anskaffet et utrolig utvalg apparater fra diverse topp-produsenter, inkludert fra Imperias solide støttespiller Knut Kopland fra Gym2000, som også har spesialkonstruert flere av apparatene så selv Borgan skulle bli fornøyd.

Nettopp fokus på optimalt treningsutstyr utgjør deler av Imperias kjernekonsept. Geirs sjeldent omfattende Gym-erfaring har i denne utvelgelsen vært helt nødvendig for å lete frem de optimale årsmodellene fra forskjellige produsenter. Ofte er produsentene av apparater nødt til å forandre sine produksjonslinjer kun for forandringens skyld, eller for at de skal fremstå mer trendy – noe som ofte kan kompromittere apparatenes funksjonalitet og bevegelsesbaner. Geir vet nøyaktig hvilke apparater han kan innestå for, og i motsetning til de store kjedene er ikke Imperia bundet opp til et fåtall leverandører slik at senteret står fritt til å plukke det beste fra de ledende produsentene.

Et annet aspekt av Imperias kjernekonsept er å tilby sine medlemmer gratis oppfølgning av Geir og hans Team slik at medlemmene slipper å betale for dyre PT-timer.

Imperia Gyms førsteprioritet er helt klart stålfokus på kvalitet, både når det gjelder utstyr og oppfølgning. Når alt i tillegg foregår i et særs hyggelig miljø, i superfreshe lokaler sentralt i Oslo – og med priser fra kr 297 pr måned, kan man trygt si at Imperias medlemmer får plenty bang for their bucks.

I anledning ferdigstillelsen av totalrenovasjonen inviterer Imperia Gym til åpningsdag lørdag 14.april kl 12, det vil i den anledning bys på glass med bobler, usunn kake, stand fra GoMax med div smaksprøver, trekning av Insta- og FB-konkurranse for 3 måneder gratis trening osv osv.

Ikke minst tilbyr Imperia gratis trening gjennom hele åpningsdagen, så dette er en unik anledning som bør benyttes til å sjekke ut alt hva Imperialistene har å by på…….

Det er et nytt Gym i hovedstaden – Imperia Gym er open for business! …det vil si for deg som vet hvor du vil og trives litt smalere…

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter