WEB-TV: På trening med Lill Nikolaisen

Lill Nikolaisen har konkurrert i over 8 år, hun er en av de beste bodyfitness utøverne i Europa, merittlisten er lang. Vår videoreporter Andreas Adolfsson har blitt med Lill på en treningsøkt på 24 Fitness i Oslo.

Navn: Lill Nikolaisen
Alder: 38 år
Høyde: 157 cm
Vekt On/Off: 50 55/57
Bosted: Oslo
Yrke: Butikkmedarbeider
Klubb: 24 Fitness Team JFathletes
Instagram: nikolaisenlill
Sponsor: Har dessverre ingen sponsor for øyeblikket.

Meritter:

2012

 • 4. Oslo GP
 • 1. Battle Of Scandinavia
 • 3. NM
 • 4. Norway Open

2013

 • 4. Oslo GP
 • 2. Battle Of Scandinavia
 • 2. NM

2014

 • 1. + Overall Battle Of Scandinavia
 • 1. + Overall Sweden GP

2015

 • 1. + Overall Battle Of Scandinavia
 • 1. BF Senior Loaded Cup Denmark

2016

 • 3. BF Senior Arnold Classic Barcelona,
 • 6. BF Master Arnold Classic Barcelona
 • 4. BF Senior Diamond Cup Athens

2017

 • 5. BF SEnior Arnold Classic Barcelona
 • 4. BF Master Diamond Cup Rome
 • 3.BF Senior Diamond Cup Rome
 • 1. BF Master Diamond Cup Athen
 • 2. BF Senior Diamond Cup Athen
 • 1. BF Master Elvis Prague
 • 2. BF Senior Elvis Prague

2018

 • 5. BF Master Diamond Cup Rome
 • 5. BF Senior Diamond Cup Rome

2019

 • 1. BF Master Malta International GP
 • 3. BF Senior Malta International GP
 • 1. BF Master Nafplio Classic+Overall (ProCard)
 • 2. BF senior Nafplio Classic

Du kan vel starte med å fortelle litt om deg selv – hvem er Lill når hun ikke er på gymet og trener?

Er ei aktiv, blid, positiv og sporty jente. Veldig interessert i helse,kropp og ernæring. Elsker å reise, se og oppleve nye steder.

Hvor lenge har du trent med vekter?

Startet på videregående som en ren tilfeldighet av mangel på fritidsaktivitet. Tok en prøvetime på gymmet, ble helt hekta…og har trent siden da ( ca 20 år )

Jeg mener å huske at du debuterte i 2011 og siden den gang har du sakte men sikkert klatret oppover i resultatlistene. Fra å ikke gå videre til finale i din første konkurranse til å bli en av de beste Bodyfitnessutøvene i Norden og faktisk Europa. Så hva er det egentlig som driver deg til å hele tiden ville kjempe på og bli bedre?

Jeg debuterte på NM i 2011 ja..og endte blant de siste…Dro heldigvis til Sverige året etter, der jeg fikk min første toppplassering. Som selvfølgelig gav mersmak.

Man vil jo hele tiden forbedre seg, både med tanke på fysikk, posering og sceneprestasjon. Jeg har lært noe nytt på diett/ konkurranse. Hva som fungerer og hva som ikke er så bra. Så er det driven av hele tiden ville forbedre seg. Jeg blir motivert av egne resultater/ mangel på..og ikke minst av andre atleter og konkurrenter.

I din siste konkurranse vant du og fikk proffkort med på kjøpet, men du fortalte meg at du ikke har takket ja til det enda da det er proffkort i master-klassen. Kommer du til å takke ja eller er målet å bli «vanlig» proff som senior?

Jeg har de siste årene konkurrert i både senior og master. Jeg fikk proffkortet i master, noe som selvfølgelig var sykt kult. Men det innebærer at jeg ikke kan stille som senior amatør. Så det får vel bli neste mål ????

Du har i år en ny coach og samarbeidet dere imellom ser ut til å fungere veldig bra! Jeg mener den formen du var i nå sist du stilte var en av, om ikke den beste du har vært i. Fortell litt om samarbeidet dere imellom?

Ja jeg fikk meg ny Coach i år, Jonathan Fogelberg fra Sverige. Et samarbeid og ikke minst resultat som har gått over all forventning. Startet dietten 18 mai, og sendte inn formsjekkbilder og vekt hver 14 dag. Hvor han justerte maten derifra. Dietten tok utgangspunkt i den maten jeg ellers har spist, men i en annen mengde og sammensetning. Hovedforskjellen er at jeg fikk mye mer fett under hele dietten og mer karb før trening. Har definitivt vært den beste dietten hittestil. Har hatt nok energi til å fungere normalt både på jobb og trening. Og ikke minst holdt en mer fylde i muskulaturen.

Han er en dyktig Coach både når det gjelder kost, kunnskap og erfaring. Samtidig som han virkelig har vært der 24/7 både for meg og resten av teamet..Er blitt et stort team med solide og gode resultater.

Legger han opp både trening og kosthold for deg og er det noen større forandringer mot hvordan du har trent og spist tidligere? Hvordan ser en treningsuke ut?

Jeg trener 5-7 ganger i uka. Hovedfokuset er rygg, skuldre og bein. Dem trener jeg helst 2 ganger i uka, med ulike splitt.

Og kostholdet en normal dag off-, respektive on-season?

Spiser 5-6 måltider om dagen. Hovedråvarene er de samme på diett/off season.. Bare i ulike mengder. Kylling ,fisk, karbonadedeig, egg, ris, havregryn søtpotet mye grønnsaker og fettkilder. Selvfølgelig spiser jeg pizza, burger og alt annet jeg vil off season. Men passer i alle fall på og få i meg det som er mest optimalt med tanke på trening og mål ????

Du har jo vunnet en god del konkurranser opp igjennom årene, men om du skal trekke frem en med de beste minnene?

Jeg føler jeg sitter igjen med så ufattelig mange gode minner fra hver og en konkurranse. Seirene gir selvfølgelig mye glede, mens tap gir viktig erfaring og lærdom. Alle mennesker jeg har blitt kjent med, nye land kulturer og opplevelser…Blir veldig stolt og ydmyk når jeg tenker tilbake. Har møtt så mange hjelpsomme og imøtekommende mennesker, man er jo en stor familie som deler en felles lidenskap for denne sporten.

Men skal jeg trekke fram en så er det nok Nafplio nå i høst. Jeg var så revansjesugen etter noe småfeil uka før i Malta. Jeg poserte feil. Og ikke helt optimalt opplegg med oppkarbinga..Det skulle jeg rette opp. Jonathan var heldigvis med, noe som var en syk trygghet. Husker vi lå backstage mens byggerne var på scenen. Adrenalinet var allerede på topp..så når da Roy Orbison med «pretty woman» Tom Jones «girl like you» dundrer på repeat over høyttaleranlegget..det var selvtillittboost…hahahaha…i tillegg til en liten Fireball shot før scenen…., det kribla i magen av lykkerus da jeg gikk på scenen…Heldigvis ble det full pott ????

Har du lagt noen planer om når neste konkurranse blir?

Jeg vil veldig gjerne tilbake til Malta og Hellas, men vet ikke enda om det blir vår eller høst..aller helst begge deler. Kommer an på jobb, ferie og ikke minst økonomi.

Noe spesielt du kommer til å jobbe med ekstra frem til det?

Frem til da skal jobbe med mine svakheter og prioriteringer med tanke på muskelgrupper. Være flinkere med med hviledager/ aktive hviledager. Og ikke mist regelmessig massasje og pleie av kroppen.

Din største støttespiller er hvem og hvorfor? Jeg vil takke min Coach Jonathan, for all hjelp, lærdom og støtte. Har vært min beste sesong med tanke på form og resultat, og jeg gleder meg til fortsettelsen ????

Tommi og Kai på 24 Fitness som bestandig hjelper til. Selvfølgelig resten av gjengen på gymmet, som er sykt støttende og motiverende,beste gymmet (y) Joakim @onsitebehandlig for god og effektiv behandling.

Og selvfølgelig familie og venner som støtter, motiverer og viser forståelse.

TUSEN TAKK ❤️

Noe du vil nevne helt til slutt?

Vil takke deg Andreas for at du tok deg tid til meg ???? Hadde et kjempegøy photoshoot/ treningsøkt på 24 Fitness ???? Ønsker deg masse Lykke til de neste ukene og forberedelsene til VM ????

Stikkord:          

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter