WEB-TV: «METERN» is BACK!

Siste gang vi ble med «metern» på trening var i 2015. Flere av leserne har sendt mail –  lurt på hvordan går det med han, vi har tatt en prat og blitt bedre kjent – her får dere siste nytt, intervju og en treningsøkt.

SE OGSÅ: WEB-TV: Slik trener Marius «Metern» bena

Navn: Marius «metern»
Alder: 35
Vekt. On/Off: On 95-96 / offseason 100-105 110 om jeg pusher grensene
Bosted: Jessheim (nettop kjøpt drømme huset)
Yrke: Har alltid mange baller og prosjekter i lufta. Pusser opp og flipper egen bolig i tide og utide, derfor jeg flytter igjen nå. Ellers utdannet fagspesialist innen rus og psykiatri så jobber noe innen den bransjen. Så litt varierende prosjekter.
Insta: MariusMetern
Sponsorer: pro nutrition plus

Meritter: (Gullfisk hukommelse så kan liste opp de gode merittene)

  • 1 plass NM
  • 1 plass oslo GP
  • 1 plass Fredrikstad open
  • 1 plass Stavanger open
  • 4 plass EM
  • 1 plass i IBFF Italia,
  • 1 plass i IBFF Pro Mr World

Fortell litt om deg selv, hvem er egentlig Marius?

Marius Brown. Norwegian, afro american and american Indian.   Born and raised in Norway, but often feel a bit missplaced here. I like to go upstream instead of mainstream. I am 160 tall/short , and weigh everything from 96kg – 110kg so my physique is rather freaky for the norm.

Big believer in the power of thought, and staying positive and Empathy.

Har du noen andre interesser ved siden av treningen?

Elsker dyr, de står meg vel egentlig nærmere enn mennesker når man ser hvor inhumane mennesker kan være idag. Vokste opp noen år i Zambia i Afrika så dyr og natur/friluft har alltid vært stått meg nært.  Jeg har en enorm tro på energi og hva vi sender ut er det vi får i retur. Thoughts become reality, det er så sant. Alt er mulig bare du selv tror på det og er villig til å gi alt. Ingenting er umulig, du er den eneste som setter dine begrensninger. Det morsomme er at når du slutter å skylde på andre og tar ansvar for alt som skjer i livet ditt, så blir det vanskeligere å klage. Det er ikke alltid lett, men man må heller være takknemlig for alt en har mens man etterstreber det man ønsker. Det koster lite å gjøre noe positivt eller godt for andre. Gjør ting uten forventning om noe i retur!!!

Når du slutter å ha forventninger til ting og andre mennesker så blir det noe lettere. Betyr ikke at man ikke bryr seg, men etter at man blir skuffet av mennesker gjentatte ganger så har jeg forsøkt å ikke ha de samme forventningene.

Jeg elsker å stå på snowboard, det var jo der jeg satset før bygginga og kan ikke si jeg var noe dårligere på brett enn i bygging, men ting skjer ting tok nye veier.

Jeg elsker å reise og planlegger mye reising fremover.  Nå blir det vel å pendle mye av vintern mellom Marbella og Norge, kanskje noe i Las Vegas også om jeg får det til. Der bor en veldig god venn av meg som jeg skulle sett mere til.

Selv om bygging er en del av livsstilen min og en stor lidenskap så har jeg mange andre drømmer og mål så jeg har ikke lagt alt til side for å kun oppnå drømmen om å stå på olympia scenen i knall form. Hadde jeg kjørt mange konk og satset fullt ut mener jeg det burde vært mulig allerede første året tilbake som ifbb pro, men det krever all tid og dedikasjon. Men jeg valgte å ta studier hvor jeg hadde eksamen samme dag son jeg deo til Spania for å kjøre mitt første ifbb pro show og kjøpte hus samtidig. ADHD’n som kanskje ikke tillater meg å ha mindre enn 5 baller i lufta samtidig :)))

Men det er det jeg trives med. Digger interiør og design så kult med nye prosjekt. Nå har de som kjenner meg via sosiale medier fått sett noe av det.

Jeg er ett matvrak uten like, spesielt på diett. Morsomt å snakke med andre som har den mat-lidenskapen på diett, for man sender bilder av mat ti ganger om dagen og blir helt idiot. De som vet de vet.. men elsker både og lage og spise mat. Cheatmeals ????

Kan du fortelle litt om dine treningsfilosofier og hvordan du legger opp treningen?

Vel her er det mange veier i mål. Kommer litt an på hvordan kroppen din responderer. Men mange trener ikke hardt nok vil jeg påstå. Mye prat og selfies uten å svette nok. Når det er sagt så skal jeg nå bli flinkere til å periodisere treninga. Jeg har alltid likt høy intensitet, mye reps og sett og virkelig ta meg ut. Men uansett hva du liker å gjøre, så troe jeg man skal gjøre det motsatte i perioder. I min situasjon da kjøre mindre reps og sett og tyngre i perioder. Jeg prøver i utgangspunktet alltid kjøre så tungt jeg kan men med best mulig utførelse utenom hvis jeg kjører høy reps hvor jeg da selvfølgelig må gå ned på vekta.  Men ALT må varieres, kilder av mat, fordeling av makroene, velt treninga, cardioen osv. Man må trene smartere ikke bare mere. Utfordringen min er å klare å trene mindre, jeg liker å trene HVER dag. Men ofte ser man typisk en overtrening av cardio som sliter ut kropp og muskler, istedenfor å trene smartere, f eks HIT trening.

Er det noen forskjell i og konkurrere som proff mot som amatør?

Proff konk er litt som å starte på nytt. Du bør delta i mange konkurranser for å vise ansiktet ditt slik at det er gjenkjennelig. I tillegg så har det en del å si hvilke støttespillere man har Iform av coach og markedsføring i forkant av konkurransen. Man ser klart at når forumene og f eks Dave palumbo og RX muscle osv gjør intervju og markedsfører deg som atlet så har du helt klart ett fortrinn. I tilegg har sponsorer en del å si, så proff ligaen er ett enda større sirkus enn hjemme:)

Når jeg var med nå så var formen veldig bra. Jeg er kjempe fornøyde den formen jeg klarte å få fram helt alene, men fordi tidsperspektivet fram til jeg stod på scenen ble lengre enn jeg hadde planlagt så begynte jeg å gjøre dumma valg :/ «begynner jeg å bli flat, burde jeg spise litt mere, ha litt mere trykk osv»  jeg spiste for mye samme dag før scenen som jeg bevisst sa jeg IKKE skulle gjøre denne gangen, slik at jeg ikke klarte å kontrollere magen. Formen var knall bra, men når jeg begynte å varme opp så merket jeg at jeg var altfor fylt i magen og det kan jeg IKKE ha i den Lineup’n. Han som fikk 4 plassen slo jeg i Pro Mr World hvor han fikk 3 plass, mens nå fikk jeg en ræva plassering. Men likevel kjempe fornøyd tatt i betraktning når jeg vet hva jeg gjorde feil. Men derfor har jeg tenkt til å gi John Schoolcraft og Pro Nutrition Plus muligheten til å styre neg inn mot konk neste gang slik at jeg slipper å tenke for mye selv.  Får legge til at jeg fikk masse skryt backstage etter konk og blant annet Francis Benafatto kom å ga meg masse komplimenter ????????????

Har du satt deg noen spesielle mål som du ønsker å oppnå?

Det er ett mål å klare å vise min beste pakke på best mulig måte på olympia scenen. Men som jeg nevnte tidligere så er det å leve godt en prioritering som kommer først, så business og å sikre en god framtid har  valgt bort litt konk planer, men de er ikke borte av den grunn. Nå snart starter en ny epoke i min nye villa hvor Iform skal få komme å ta del i liv av hverdagen å se hvordan den blir:) når jeg har fått kommet inn i ny bolig å landet noen av tingene jeg skal gjøre der, så vil jeg forhåpentligvis ha mere tid til bruke på å vise litt mer av ting bak kulissene før under og etter konk og eksponere meg mere og bedre. Det har ikke blitt prioritert nok i en hektisk hverdag.

Således må jeg bare takke alle som støtter og komplimenterer meg, for det betyr utrolig mye. Vi motiverer hverandre på den måten. Jeg ønsker å vise meg selv men også de som følger med hva jeg kan prestere og være en god motivasjon for andre. 🙂

Har dere spørsmål om hans trening, kosthold hva dere enn lurer på, legg det inn i kommentar feltet under her  😎

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter