WEB-TV: På trening med Camilla Eilertsen

Camilla har gjort det bra i Atlethic Fitness – Nå satser hun på Bodyfitness. Vi har blitt med henne på trening.

Navn: Camilla Eilertsen
Alder: 36 år
Høyde: 172 cm
Vekt On/Off: 61- 62kg / 67-68 kg
Bosted: Kløfta
Yrke: Personlig trener
Sivilstand:Samboer
Klubb: Team Vitality
Instagram: @camillaeilertsen

Meritter:

  • 2.Plass i Norges Mesterskap Atlethic Fitness 2016
  • 5.Plass i Norges Mesterskap Atlethic Fitness 2013

Fortell litt om deg selv, hvem er Camilla?

Jeg er en veldig positiv, målrettet og aktiv jente, som setter pris på menneskene rundt meg og de små tingene i livet. Trening og livsstil er min største lidenskap, og det å kunne motivere eller inspirere andre har alltid vært min største drivkraft. Jeg er også god til å slappe av, så når treningen er unnagjort så synes jeg det er fantastisk å lande med å se film og spise god mat.

Hvor lenge har du trent med vekter?

Jeg har trent mer eller mindre siden jeg var 14år, men sånn veldig seriøs ble jeg nok først i 2008. Så ca 10år

Har du vært aktiv innen andre idretter tidligere?

Jeg har spilt både fotball og håndball.

Nå som ikke Athletic Fitness finnes lenger, var det da en selvfølge for deg at det blir Bodyfitness nå som du skal konkurrere igjen? Eller har du vært inne på tanken å stille i feks Womens Physique?

Jeg hadde jo egentlig ikke tenkt til å stille noe mer siden Athletic Fitness ble tatt bort. Men ja, da ble det mest naturlig for meg å satse på Bodyfitness.
Jeg har følt at jeg ikke har nok muskulatur så Womens Physique har ikke en gang vært i tankene mine.

Har det vært noen utfordringer nå mtp omlegging til Bodyfitness?

Ja, jeg har jobbet ekstremt mye med fysikken min. Jeg har hatt mye fokus på å få utviklet skuldrene mine, og nå i senere tid også mer tykkelse i ryggen og mer masse i bena. Så det er mye hard jobbing for å få en god nok fysikk til å gjøre det bra. Ellers så vil jeg vel si at det å gå med høye hæler og å gå i-walk er noe jeg må øve mye på.

Hvordan ser ditt treningsprogram ut?

Jeg trener styrke 6 dager i uken. Jeg trener både ben, rygg, skuldre, biceps, triceps to ganger i uken. Hvis jeg ønsker en bonus dag så kjører jeg evt bryst.
Jeg varierer på å kjøre tyngre og mer volum, men sørger alltid for at jeg pusher meg videre og at jeg har en form for progresjon fra foregående uke.
Hvis det er noe jeg vil utvikle ekstra så sørger jeg for å legge inn en dag ekstra med den muskelgruppen over en periode.

Hvordan ser ditt kosthold ut, off respektive onseason?

Jeg spiser stort sett det samme både on og offseason. Kroppen min og helsen min fungerer best på ren og næringssrik mat, så for at jeg skal ha det best mulig i hverdagen mtp utmattelsen så er jeg avhengig av å spise bra og nok mat.

Hva er dine fremtids-mål?

Hovedmålet er jo å få tilbake helsen min og livet mitt. Men det jeg kan si sikkert at er mitt mål er å ha det så bra som mulig ut i fra forutsetningene 🙂 så får vi se hva fremtiden bringer hehe..

Din største støttespiller – hvem og hvorfor?

Thomas som jeg bor sammen med, mine aller nærmeste og Mette Ulseth (min Coach), har vært og er helt klart de aller viktigste for meg, og som gjør at dette faktisk er mulig. Hadde det ikke vært for deres støtte og tro på meg, så hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Thomas er den som virkelig har trodd på meg og fyret meg til å følge hjertet mitt og lidenskapen min. Det var først når jeg tok dette valget at gløden i øynene kom frem igjen og jeg fikk en mening med livet igjen.
Så det å konkurrere nå og stå på scenen er langt mer for meg enn bare det å konkurrere. Som jeg sier til de rundt meg;
Når jeg står på den scenen så skal jeg stå der med hele meg!

Noe du vil nevne helt til slutt?

Følg hjertet ditt og lev sånn som du har lyst til. Ikke la andre få hindre deg i å gjøre det som føles rett for deg. Du har ett liv, sørg for at du har det så bra som mulig hver eneste dag. Sett pris på de små tingene i hverdagen og ta vare på de rundt deg. OG ALT ER MULIG hvis du vil det nok.

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter