WEB-TV: På trening med Kristin Elsebutangen 

Kristin debuterer i bodyfitness på Gardemoen Open den 15 september.

Vi har tatt en prat med henne og blitt med på en treningsøkt.

Navn: Kristin Elsebutangen
Alder: 24
Høyde: 170
Vekt On/Off: 60/70
Bosted: Oslo
Yrke: barnehage
Sivilstand: singel
Klubb: Haralds gym
Instagram: Kristin.elsebutangen
Meritter: debutant

Fortell litt om deg selv, hvem er Kristin når hun ikke er på gymet og trener?

Da vil jeg si at jeg er en positivt og sosial person som helst tilbringer tid med familie og venner. Det er derimot sjeldent at jeg har ro i baken, så det blir som regel at jeg gjør noe aktivt selvom jeg ikke er på gymmet hele tiden, hehe.

Du fortalte meg at du tidligere spilte fotball og at du begynte med styrketrening for å bli bedre i fotball, men hva var det som gjorde at det kun ble styrketrening til slutt?

Mye vil ha mer, hehe. Når jeg begynte å se fremgang på muskulatur ble det så gøy, at lysten for fotball dabbet av litt etter litt. Så alt i alt, så syntes jeg styrketreningen ble morsommere enn det fotballen var. Samt at jeg kunne velge treningstidene selv da.

Hvordan kan treningsopplegget se ut ila en uke nå under konkurranseoppkjøringen?

  • Mandag : Ben og rumpe
  • Tirsdag: Morgen : cardio og mage – kveld : rygg, bakside skulder og biceps
  • Onsdag: Bryst og framside skuldere, triceps
  • Torsdag : Morgen: cardio og mage – kveld: ben og rumpe
  • Fredag : Rygg, bakside skuldere og biceps
  • Lørdag : Morgen: Cardio og mage – kveld : bryst, framside/side skulder og triceps
  • Søndag : FRI

Har du noen forbilder?

Nicole Wilkins

Kan du gi eksempel på hvordan ditt kosthold kan se ut en dag på diett respektive en dag «offseason»?

Jeg vil si at kostholdet mitt på diett og av diett er akk det samme egentlig. Selvfølgelig mye mer mengde når jeg ikke er på diett.

Hva mener du selv er dine styrker når det kommer til fysikken din?

Styrken min er definitivt skuldrene og magen.

Din største støttespiller – hvem og hvorfor?

Min bestevenninne Thea Kleveland. Dietten hadde ikke vært det samme uten henne. Er det en dag jeg er sliten og kjenner at ting ikke går, så får hun meg på en eller annen måte til å tenke at alt går. Hun motiverer meg hver dag, og det er helt fantastisk.

Stikkord:          

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter