WEB-TV: På trening med Nina P Olsen

Nina gjorde rent bord på Oslo Grand Prix 2018. Hun tok 2 gull pluss overall, ikke nok med det, hun fikk også IFBB Elite pro Card. Vi er så heldige at vi fikk være med henne på en treningsøkt.

Navn: Nina P. Olsen
Alder: 36
Høyde: 165cm
Vekt. On/Off: 53/ 60
Bosted: Vestfossen
Yrke: Daglig leder på Match Buskerud Storsenter og har eget firma, Ninas Negledesign
Klubb: Team Fit2gether
Instagram: nina_ifbbpro
Sponsor: Sallut Design, Progym Hokksund,Sothys Norge og Fiskeruta

Meritter:

2014:

 • Sandefjord Open 2.plass
 • Loaded Cup 1.plass
 • Norway Open 2.plass
 • NM 4.plass

2015:

 • Norway Open 4.plass
 • NM 4.plass
 • Olympia Amateur Liverpool 5.plass

2017:

 • NM 1.plass Norgesmester Master
 • NM 3.plass senior
 • Arnold Classic Europe 6.plass

2018:

 • Oslo Grand Prix ;  Master 1.plass , Senior 1.plass. Overall Vinner og IFBB Elite pro Card vinner.

Hvordan ville du beskrivet deg selv, hvem er Nina?

Sprudlende og blid. Utålmodig og temperamentfull. Engasjert og tydelig. Målbevisst og driftig. Glad i mennesker, elsker å lede andre og se andre oppnå suksess og nå sine mål.  Urettferdighet og hovmod er det værste jeg vet.

Du debuterte jo i Sandefjord Open 2014, men hva var det som fikk deg til å stille den gangen?

Da jeg bestemte meg for å stille var det for å ha et konkret mål og jobbe mot. For meg er dette med å sette seg mål, ha noe å strekke seg
etter viktig. Det gir meg en enorm mestringsfølelse og kunne nå de målene jeg setter meg.

Og nå fire år senere vinner du overallen på Oslo GP og får tildelt proffkortet. Hvilke tanker fløy gjennom hodet når du ble utropt som vinner?

Hvilke tanker som fløy igjennom hodet der å da var vel at jeg ikke trodde at det var sant..  At jeg hørte feil.. Men selvfølgelig ble jeg utrolig glad, den følelsen av å gå ut på scenen og få både Overall pokal og procard er ubeskrivelig. Da jeg gikk av scenen så husker jeg at jeg tenkte » hva skjedde nå egentlig» 🙂  Men at jeg har jobbet hardt for det her, det er det ikke noe tvil om.

Hvordan ser ditt treningsopplegg ut?


Trener 4-5 dager i uken. Fokuserer mye på kontakt og teknikk. Kjører 4-splitt;

 • Glutes/abs
 • Rygg/biceps
 • Quads,Glutes,Hams
 • Skuldre/triceps

Kjører du noen kardio?

Litt…når jeg må 😉

Fortell hvordan kostholdet kan se ut en typisk dag under dietten respektive «offseason»?

Kostholdet under diett består av bla havregryn,grønnsaker,salat,fisk,kjøtt,egg,poteter,ris,cottage cheese,frukt, bær og litt nøtter..  Utifra de råvarene jeg har på min diettplan lager jeg alt mulig fra hamburgere til pizza og kaker. Handler om å være kreativ og å se muligheter.

Offseason for meg handler om å skape balanse i hverdagen og kunne nyte god mat og drikke.  Så lenge man er bevisst på inntaket og har kontroll så kan man spise mye av hva man vil.  Jeg er opptatt av ren mat, og å lage mat fra bunnen av. Er ikke glad i ferdigmat og blandingsprodukter.

Hva vil du selv si er dine sterke sider?

At jeg tør være meg selv uansett, både på godt og vondt.

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Min største støttespiller er mannen min og coachen min, Jesper Olsen. Han har stått ved min side hele veien og uten han hadde jeg aldri vært der jeg er idag.

Det er ikke noe lett oppgave han har tatt på seg, for det og skulle coache kona si er nok ikke like lett bestandig 😉 Når jeg skal konkurrere legger jeg alt i hans hender, og jeg stoler 100% på han og de avgjørelsene han tar. Vi driver også Team Fit2gether, og sammen coacher vi utøvere på veien mot scenen. Dette legger  mye tid og arbeid i, og å kunne gjøre det sammen er fantastisk.

Stikkord:       

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter