WEB-TV: På trening med Remet Elionor Svedin

Remet debuterte nå i høst med overall seier i bikinifitness både på Gardemoen open og på NM.

Vår videoreporter har møtt henne.

Navn: Remet elionor Svedin
Alder: 27
Høyde: 152cm
Vekt On/Off: 44/50
Bosted: Oslo
Yrke: Student
Sivilstand: sambo
Klubb: Fit2gether
Instagram: Remetelionorsvedin
Meritter:

  • Overall vinnare Gardemoen open
  • Overall NM
  • 8e plass VM

Fortell litt om deg selv, hvem er Remet?

Jag är 27 år gammal, bor i Oslo med min sambo. Är från Sverige från början men har nu bott i Norge i ca 4 år och trivs väldigt bra. Studerar på fulltid och jobbar halvtid ut över det. Över medels glad i styrketräning och träning och lägger mycket tid och socialt kring detta.

Beskriv hvordan ditt treningsopplegg ser ut?

Mitt träningsupplägg är väldigt basic. Jag tränar 6 styrkepass i veckan, cardio är väldigt beroende på hur formen ser ut. Jag tränar tungt och har mycket fokus på basövningar. Det som jag tror får min träning att skilja sig ut litegrann, är att jag alltid tränar med en 100%ig inställning. Jag ser alltid till att ha en progression i min träning, oavsett om jag är på diet och oavsett hur nära jag är tävling.

Hva med kardio?

Cardio har jag med minimalt. Jag fokuserar på att äta bra även genom hela offseason, men när det närmar sig tävling så kan det bli att jag steppar upp cardion för att tighta till det sista.

Hva var den største utfordringen under oppkjøringen/dietten?

Den största utmaningen var att hålla uppe det sociala umgänget. Förutom all träning, cardio och posering, så studerar jag  ju 100% och jobbar 50%. Ju närmare tävling jag kom, desto mer var jag tvungen att hålla mig för mig själv och bara fokusera på att prestera i träningen.

Men allt som allt tycker jag att det har gått väldigt fint.

Hvordan kan kostholdet se ut en dag på diett?

 Jag fokuserar mycket på att äta mat som är bra för min kropp. Bra fett-, kolhydrat- och proteinkällor. Mitt kosthåll kan ses som ganska tråkigt då det går mycket i desamma råvarorna,  kyckling, kött, potatis, ris och ägg. Men jag ser till att variera mitt frukt och grönt, samt är noga på att jag får i mig mycket goda bakteriekulturer.

Spiser du det samme hver dag?

 Basen är väldigt densamme, kyckling/kött, potatis/ris och ägg.

Jag foodpreppar två gånger i veckan, för att hålla det så enkelt som möjligt. Detta gör att jag inte behöver lägga energi på att tänka kring vad jag ska äta, eller att laga mat varje dag.

Bruker du noen kosttilskudd?

 Jag är väldigt snål på kosttillskott, mest för att jag är så glad i mat. Men jag ser alltid till att få i mig omega3, kreatin och ibland vitaminer. Utöver detta så brukar jag faktiskt blanda egen pre-workout (jag blandar koffein, beta-alanin och citrullin malate).

Din største støttespiller – hvem og hvorfor?

 Många jag skulle vilja nämna här som vart otroligt fint stöd för mig under denna resan. Men den jag vill lägga ett extra gott ord om är min kära sambo som stått ut med mig under uppkörningen och funnits där som support hela vägen.

Stikkord:       

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter