WEB-TV: På trening med kroppsbygger Toni Reistad

Toni gjorde comeback i fjor, da var det 13 år siden sist han sto på scenen. Han ble Norgesmester og beste posør.

Alder: 41
Høyde: 174
Vekt. On/Off: 85-86/ 95-100
Bosted:Larvik, Vestfold
Yrke: Tømrer
Klubb: 24fitness
Instagram:tonireistad
Sponsorer:Fairing Sports Nutrition

Meritter:

  • 2pl. Oslograndprix Junior -70 1995
  • 2pl. Sørlandsmesterskapet Junior 1996
  • 3pl. Sørlandsmesterskapet Senior 1996
  • Beste Posør Sørlandsmesterskapet 1996
  • 2pl NM Junior -75 1996
  • 2pl NM Senior -80 1996
  • 1pl NM  -85 2004
  • 3pl Sandefjord Open 2017
  • 1pl NM +80 ‘2017
  • Beste posør NM 2017

Fortell litt om hva som ga deg lysten til å konkurrere igjen?

Sønnen min Marcus fikk opp øynene for kroppsbygging og vekttrening da han var 16år, jeg synes det var en fin interesse å få i den alderen. Jeg har alltid trent og holdt meg i form men hadde en lengere periode med lite motivasjon. Jeg  joinet han på gymet og med foodprep. Vi  så ofte på youtube klipp av bygging og konkurranser i helgene. Syntes det var en fin interesse for han å få  i den aldreren da det er masse andre fristelser. Dette fikk meg sakte og sikkert i litt bedre form noe som gjorde at motivasjonen gradvis kom tilbake.


Hvordan føltes det å stå på scenen igjen?

Det var 13 år siden sist så mange ting hadde forandret seg.

Nervene var virkelig tilstede under Sandefjord open. jeg følte jeg kom greit igjennom selv om det ikke ble en topp plassering. Derimot var formen mye bedre 14 dager etter på NM og nervene var nesten fraværende. Det var skikkelig gøy å stå på scenen igjen.

Hvordan ser kostholdet ut en vanlig dag på diett respektive offseason?

Kostholdet er veldig likt offseason og før konkurranse, hoved forskjellen er mengden. Hverdagen er ofte travel så jeg prøver å være så effektiv som mulig med food prep. dvs. oftest så består dagen av fire måltider med ris, kylling og grønnsaker. Frokost består oftest av egg. I tillegg til dette har jeg et par shaker. både med karb og whey protein.

Hva av kosttilskudd bruker du?

Idag bruker jeg Vitamin/mineral tilskudd, ZMA og Omega 3. Under trening bruker jeg bcaa eller Amino Rush med kreatin og raske karbohydrater, etter trening bruker jeg wheyprotein med raske karbohydrater. Enkelte dager bruker jeg også preworkout . Allt får jeg fra sponsoren min Fairing Sports Nutrition https://www.gaspbbstore.no/categories/fairing

Forandrer du noe på treningen under konkurranse oppkjøringen?

Treningen er stort sett det samme året rundt, trener tungt og begrenset med både øvelser og sett. Føler korte intensive økter er også viktig på dietten, kanskje også enda viktigere da inntaket er mindre, er veldig fokusert på å opprettholde styrken under dietten. mye sett og repetisjoner har for meg ingenting å gjøre på en konkurransediett.

Bygging har jo nesten blitt litt av en utdøende gren, mens feks Men’s Physique bare vokser og vokser? Hva tenker du om det? Er byggingen på vei og forsvinne helt?

Synes vel helt ærlig utviklingen er litt trist. Husker første gang jeg konkurrerte på midten av nittitallet. Full bukket sal på Chateau Neuf. Dette var før fitness kom og det var kun kroppsbygging. Idag er Mens physique og bikinifitness hoved attraksjon… lange shortser og fine frisyrer. Det er slik utviklingene har blitt desverre. Tror alikevel bygging aldri vil forsvinne helt, mulig klasser som Classic physique vil bli større, her er det smalere midjer og mer fokus på det astetiske og posering.

Du har jo trent i mange år og har lært deg mye underveis så hva er dine beste tips til en nybegynner?

Det å bygge muskler krever tid og tolmodighet . Vær dedikert og jobb hard så vil resultatene komme.

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Jeg har hatt mange gode støttespillere underveis, både familie og venner. Men Marcus sønnene min er vel kanskje den jeg vil karakterisere som største støttespiller.

Stikkord:       

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter