WEB-TV: Poseringstrening med Partner Fitness Team

Om en måneds tid er det klart for vårens første fitness-konkurranse Sandefjord Open

Vi har besøkt en av klubbene som har mange utøvere som skal konkurrere – for å se litt på hva de gjør når de har poseringstrening / formsjekk.

Partner Fitness Team ble etablert i 1995, av Christian Egner, teamet holdt til i Oslo. Teamet har igjennom årene hatt atleter i Fitness konkurranser i Norge og utland. Partner Fitness Team holder nå til på Avancia Skedsmokorset.


Vi er stolte av de muligheter som senteret tilbyr, stort trenings studio, rom for felles samlinger, og saler for poseringstreninger. Teamet satser nå stort på felles team følelse og god lagånd, samt å legge til rette for god administrasjon rundt atletene.

Partner Fitness team har samlinger hver søndag ettermiddag. Alle atleter får konsultasjon hos Coach Christian Egner. Her får de justering av diett, samt fettmåling. Vi har siden november hatt diverse temaer på våre samlinger, for å forberede atletene på hva som venter de, når de skal stå på scenen. Fra slutten av januar har vi hatt poseringstreninger på våre samlinger.

Teamet har en hovedsponsor, en nettbutikk: Sentersko.no – god samarbeidspartner, og som gir atletene gode rabatter på treningstøy.
Vi er godt i gang med planleggingen av høstens inntak av nye atleter.  Informasjonsmøte lørdag 9.mai 2020.

Vi gleder oss til vårens konkurranser, og ser videre frem mot inntak av nye atleter i mai 2020.

Her kan du se alle bildene i fra poseringstreningen

 

 

Stikkord:       

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter