WEB-TV: Vibeke Litland debuterte og ble best i Europa!

Iform.no sin videoreporter Andreas Adolfsson har møtt Vibeke Litland som debuterte i bodyfitness nå i våres.

Vibeke-Litland7

FOR EN KNALLDEBUT! 1 plass og overall på Sandefjord Open, 1 plass og overall på Oslo Grand Prix – IKKE nok med det, hun avsluttet vårens konkurranser med å bli europamester i bodyfitness. 

Alder: 21
Høyde:163
Vekt. On/Off:ca 57/68
Bosted: Oslo
Yrke: Personlig Trener
Klubb: 24 Fitness
Sponsor: TommiNutrition og fitnessbody.no
Foto: Sofie Duvhök Johansson

Meritter:

  • 1. plass og overall Sandefjord Open 2015
  • 1. plass og overall Oslo Grand Prix 2015
  • 1. plass Bodyfitness Junior -168 cm EM 2015

WEB-TV: På trening med Vibeke Litland

WEB-TV: Intervju med Vibeke Litland

Fortell oss litt om deg selv – hvem er Vibeke?

Jeg er en målrettet person med en sterk lidenskap for trening og kosthold. Jeg er litt nerdete, og elsker å skaffe meg ny kunnskap rundt dette. Jeg ser på meg selv som positiv og glad, og prøver alltid å se det positive i ting. Jeg elsker å trene og å pushe meg selv, og å kjenne på mestringsfølelsen dette gir meg. Bortsett fra trening og kosthold liker jeg å reise, rolige filmkvelder med kjæresten, koselige jentekvelder med god mat og er i grunn ganske rolig av meg.

 Du debuterte på Sandefjord Open, der vant du ikke bare klassen din, men tok også overall. Fortsatte så til Oslo GP der du gjorde det samme, neste konkurranse var EM der ble du best. Fortell litt kort om dine opplevelser i forhold til dette?

Det hele har gått så fort, og underveis har jeg hele tiden hatt nytt mål jeg har holdt fokus på, så det er ikke før nå i ettertid at jeg egentlig har gitt meg selv tid til å kjenne på følelsen av å ha vunnet. Nå føles det helt utrolig, og det er verdens beste godfølelse jeg sitter igjen med, hvertfall når jeg vet at jeg gav alt, og jobbet beinhardt for å klare det.

Vibeke-Litland4

Hvordan ser ditt treningsopplegg ut? Varierer du ofte på opplegget?

Jeg trener en kroppsdel av gangen, kjører den/de kroppsdelene jeg har fokus på to ganger i uken, resten en gang. Armer og mage kjører jeg sammen med f.eks bryst eller skuldre. Jeg varierer litt på reps og sett, kjører aldri samme økten to ganger, da jeg ikke følger noe oppsett på det, men trener etter hva jeg føler for. Det har sett ut til å funke, så da fortsetter jeg. Eneste endringen nå etter konkurranse er at jeg går litt ned på reps og kjører litt tyngre.

Kosten er jo minst like viktig som treningen så hvordan så den ut under konkurransedietten?

Da er det mye torsk, brokkoli, havregryn, litt kylling og eggehvitter. Ris, riskaker og proteinpulver blir det også litt av.

Og hvordan ser den ut under resten av året?

Resten av året ser den ganske lik ut, bortsett fra torsken er byttet ut med mer kylling og biff, og naturligvis mer karbs. Så er det jo også litt ekstra på lørdagene, og rom for litt ekstra questbarer 😉

Vibeke-Litland

Har du noen som hjelper deg med opplegg av kost og trening?

Tommi Thorvildsen hjelper meg med kosthold og svarer gladelig på spørsmål rundt trening. Denne mannen er utrolig kunnskapsrik, og jeg stoler 100% på det han sier. Utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått av han.

Øvde du mye på poseringer?

Jeg øvde en del, men man kan alltid øve mer. Etter Sandefjord Open så jeg at ryggposeringene mine var ganske dårlige, og terpet en del på disse før GP, og det hjalp en hel del. Enda er det litt å gå på da. Men poseringer må man terpe på hele tiden, så må nok bli enda mer poseringstrening til neste gang.

Har du satt deg noen langsiktige mål?

Jeg vil satse videre på dette, og prøve å komme så langt som mulig Proffkortet er jo selvfølgelig den ultimate drømmen, men jeg har god tid, da jeg har to år igjen som junior. Så enn så lenge skal jeg bare jobbe med fysikken min, å gjøre den så bra som overhode mulig!

Vibeke-Litland6

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter