iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 88 – Bergen Bros

Andreas og podcasten tuner inn med sine bros i Bergen! I denne episoden får jeg selskap av mine bros fra Bergen – Kristoffer Bjørndal, Lasse Telnes og Robin Wessel. Bygging, fitness og skitsnakk er det som står på agendaen:-) Du ser det live her fredag 3.3 kl. 17:00! Eldre episoder av podcasten finner du her. […]

Sandefjord Open 2021 – Video

Video fra konkurransen publiseres kl 10 på søndag. (video er filmet av Espen Kalland) Vi setter stor pris på om du legger igjen en liker og trykker abonner på kanalen:) Bodybuilding & Bodyfitness ? Mens physique: ? Womens physique: ? CBB, Wellness, CP: ? Bikinifitness ?  

Sandefjord Open 2021 – LIVE STUDIO

? Her kan du se vårt livestudio fra innveiing på fredag ?

Sandefjord Open 2021

Lørdag 11. september var det klart for høstens første fitness- og kroppsbyggingsstevne , Sandefjord Open

WEB-TV: Hardcore bryst trening med Marius Osmundsen

I løpet av mine snart femten år som videoreporter for iform.no så tror jeg aldri at jeg har sett noen trene mer intensivt enn Marius Osmundsen. Han definerer hva jeg mener er hardcore trening. Navn: Marius Osmundsen Alder: 32 Høyde: 178 Vekt (on/off): 92-93/100-104 Bosted: Oslo Sivilstand: Samboer (Jennie <3) Instagram: marius_the_pikachu Meritter:  1 plass […]

WEB-TV: Poseringstrening med Partner Fitness Team

Om en måneds tid er det klart for vårens første fitness-konkurranse Sandefjord Open. Vi har besøkt en av klubbene som har mange utøvere som skal konkurrere – for å se litt på hva de gjør når de har poseringstrening,

WEB-TV: På trening med Jannicke Kirkelund

Jannicke debuterte i bodyfitness i 2019 med en 2 plass på Sandefjord Open.  Et par uker senere tok hun også en andre plass i NM. Vi har blitt med henne på trening for å bli bedre kjent med henne.

WEB-TV: På trening med Erik Widlund

Vi har blitt med Erik Widlund på trening

WEB-TV: Dan Mikael Helgestad (23) til topps i Mens Phsyique

Med en 1 plass på Sandefjord Open, 1 plass på NM og tredje plass i VM kan man trygt si at 2019 var et meget bra år for Dan Mikael Helgestad.

WEB-TV: På trening med Øystein Oftedal

Høsten 2019 vant Øystein Oftedal sin første Classic Physique konkurranse. Vi ville vite mer om han, så vår videoreporter Andreas Adolfsson dro til Haralds Gym i Oslo for å bli med han på en tøff treningsøkt.

WEB-TV: På trening med Axel Steffensen

På trening med Axel Steffensen

WEB-TV: Thor Benny Hansen en kroppsbygger i toppklasse

Det er ingen tvil om at det ligger et strikt trenings- og kostholdsregime bak 59-åringens velbygde kropp. Etter 35 år i gamet, er det blitt en livsstil.

WEB-TV: På innsiden i bodybuilder-miljøet

En veldig bra «dokumentar» Som iform.no anbefaler alle å se.

WEB-TV: Hjemme hos Metern

Iform.no har fulgt kroppsbygger-proff Marius «metern» Graatrud i flere år. 

WEB-TV: På trening med Hanne Lulu Holst

Hanne (30) gikk til topps i-NM: – Nå er hun klar for VM

WEB-TV:Hva spiser Norges sterkeste mann

Følg Norges sterkeste mann gjennom en full dag med mat. Kosthold er utrolig viktig for fremgang , og innen denne idretten kreves det MYE mat. Her kan du se noen av Ole Martin Kristiansen sine tips for vektoppgang og prestasjon.

WEB-TV: På trening med Mikkel Kolstad

Mikkel tok sølv i Classic Bodybuilding både på Sandefjord Open og NM nå i høst. Andreas Adolfsson har blitt med han på trening.

WEB-TV: På trening med Lill Nikolaisen

Lill Nikolaisen har konkurrert i over 8 år, hun er en av de beste bodyfitness utøverne i Europa, merittlisten er lang. Vår videoreporter Andreas Adolfsson har blitt med Lill på en treningsøkt på 24 Fitness i Oslo.

WEB-TV: På trening med Helene Andersen

Her smiler Helene Andersen (26) etter å ha gått til topps i NM i bikinifitness. Vi har blitt med henne på en treningsøkt, kun en ukes tid før hun skal stille i Nordic Cup i Finland.

WEB-TV: På trening med IFBB Men`s physique athlete Marius Gangmark

Fra Athletic Fitness til Men’s Physique

WEB-TV: På trening med Kjetil Finnes – Norges sterkeste mann

STERKE LØFT: Blant hans bestenoteringer er 300 kilo i markløft, 120 kilo i militærpress, 240 kilo i knebøy og 210 kilo i benkpress

WEB-TV: Ryggtrening med Adam Lundell

På trening med Adam Lundell. 

WEB-TV: Formsjekk og poseringstrening med Team Fit2gether

Vår videoreporter Andreas Adolfsson har blitt med Team Fit2gether på formsjekk og poseringstrening. Her får du masse bilder og video-intervju med flere av utøverne.

WEB-TV: På trening med IFBB men`s physique athlete Kristoffer Henæs

Vår videoreporter ble med IFBB men`s physique athlete Kristoffer Henæs på en tøff treningsøkt.

WEB-TV: På trening med IFBB Bikinifitness athlete Grete Andreassen Bakken

Grete har masse gode meritter, nå senest i våres tok hun gull på Sandefjord Open og sølv på Oslo Grand Prix. Vår videoreporter Andreas Adolfsson har møtt henne.

WEB-TV: På trening med NPC Men`s physique athlete Eivind Slaatto

Bryst og biceps med Eivind Slaatto

WEB-TV: På trening med NPC women`s physique athlete Mari Engesvoll

Mari konkurrerer i womens physique, hun har trent med vekter i 10-12 år, på den perioden har hun doblet vekten sin. Vår videoreporter har møtt henne.

WEB-TV: På trening med NPC classic physique athlete Marius Osmundsen

Marius Osmundsen tok en første plass på Ben Weider Classic UK og en andre plass på  Pro Nordic DK nå i våres. iform.no sin videoreporter har møtt han.

WEB-TV: På trening med IFBB men’s classic physique athlete Patrik Eriksen

Patrik Eriksen tok gull i Men’s classic Physique på Oslo Grand Prix 2019. Vår videoreporter har blitt med han på en tøff treningsøkt.

WEB-TV: På trening med Tina og Alexander

Vår videoreporter har møtt «fitness-paret» Tina og Alexander som begge har tatt gull i sine klasser i vårens konkurranser

WEB-TV: Training legs with IFBB Bodyfitness Athlete Pia Jansson

.

WEB-TV: På trening med Jørn Alexander Rønåsen

Vår videoreporter ble med Jørn Alexander Rønåsen på trening – kun en uke før Oslo Grand Prix 2019

WEB-TV: På trening med Håvard Huse

Håvard Huse Norgesmester og overall-vinner  i Mens Classic Bodybuilding 2018 . Til daglig er Håvard foreleser hos Bi og snart ferdig med doktorgraden sin, dette er altså en mann med muskler og hjerne

WEB-TV: På trening med Matilda Mahle Singstad

STERKE MERITTER: Matilda Mahle Singstad, som kommer fra Verdal og studerer i Trondheim, ble i fjor Norgesmester i bodyfitness-junior. Hun stilte også  junior-VM i Ecuador hvor hun tok sølv og i senior-VM i Polen kom hun på 5.plass.

WEB-TV: På trening med Randy Osei Tutu

Randy debuterte i 2017. Etter det har han vunnet to gull, tre sølv og en bronse. Vår videoreporter har blitt med han på trening. 

WEB-TV: På trening med Mathias Melvik Fjellheim

Mathias startet å konkurrere i Athletic fitness i 2015 – Sist gang han sto på scenen var på Sandefjord open 2018, da konkurrerte han i Classic bodybuilding. Vår videoreporter har blitt med han på en treningsøkt.

WEB-TV: Bootybuilding med Kine Paola Sæter

Kine Paola ble dobbelt norgesmester i bikinifitness på NM i 2018. Hun har også masse andre gode meritter og vise til, blant annet en 4 plass i EM. Vår videoreporter har blitt med henne på en treningsøkt.

WEB-TV: På trening med IFBB ELITE PRO Marte Lian

Marte fra Trondheim har mange gode meritter, i 2018 fikk hun proffkortet. Vi har blitt med henne på trening.

WEB-TV: På trening med strongman Kjetil Finnes

Kjetil er Norges sterkeste mann i klassen – 90 kilo. Vi har blitt med han på trening. 

WEB-TV: På trening med Camilla Eilertsen

Camilla har gjort det bra i Atlethic Fitness – Nå satser hun på Bodyfitness. Vi har blitt med henne på trening 

WEB-TV: På trening med Thomas Joramo Sikkeland

Thomas tok gull i Mens Physique både på Gardermoen Open og NM nå i høst. Vår videoreporter har blitt med han på trening.

WEB-TV: På trening med IFBB PRO Dennis Johansen

Dennis Johansen har vunnet det som er å vinne i Norge, han har også tatt den internasjonale scenen med storm. Vår videoreporter har møtt han.

WEB-TV: På trening med Patrick Alexander Paulsen

Patrick har tidligere gjort det bra i Classic Bodybuilding. Nå i høst på NM prøvde han seg for første gang i Classic Physique , der tok han gull. Vår videoreporter har møtt han.

WEB-TV: På trening med IFBB Pro Ole Kristian Våga

Fotograf Jon Klasbu og videoreporter Andreas Adolfsson har vært i Sandnes for å lage en reportasje om Ole Kristian Våga.

WEB-TV: På trening med kroppsbygger Rolf Gustavsen

Rolf har drevet på med kroppsbygging i over 20-år, han har mange gode meritter å vise til. Nå i høst ble han trippel Norgesmester.

WEB-TV: På trening med IFBB Pro Ole Kristian Våga (teaser)

Fotograf Jon Klasbu og videoreporter Andreas Adolfsson har vært i Sandnes for å lage en reportasje om Ole Kristian Våga. Her får du en liten teaser på hva som kommer.

WEB-TV: På trening med Remet Elionor Svedin

Remet debuterte nå i høst med overall seier i bikinifitness både på på Gardemoen open og på NM. Vår videoreporter har møtt henne. 

WEB-TV: Aleksander Solland

Aleksander ble Norgesmester i Mens physique. Vi har blitt med han på trening 

WEB-TV: Slik trener Marius «Metern» bena

I denne reportasjen får vi se hvordan «metern» trener bena, vi får også masse gode trenings-tips underveis.

WEB-TV: På trening med Heidi Egstad og Roger Holsæther

Heidi skal konkurrerer i bodyfitness på Gardemoen Open. Vi ble med henne og samboeren Roger som er coach – på en treningsøkt – kun to uker før konkurransen.

WEB-TV: På trening med Kristin Elsebutangen 

Kristin debuterer i bodyfitness på Gardemoen Open den 15 september. Vi har tatt en prat med henne og blitt med på en treningsøkt.

WEB-TV: «METERN» is BACK!

Siste gang vi ble med «metern» på trening var i 2015 Flere av leserne har sendt mail –  lurt på hvordan går det med han, vi har tatt en prat og blitt bedre kjent – her får siste nytt, intervju og en treningsøkt.

WEB-TV: Knut Øines sin spesial komponerte styrkeprøve for venner og bekjente

For andre året på rad så arrangerte Knut sin spesialkomponerte styrkeprøve for venner og bekjente

WEB-TV: Knut Øines “The never ending story”

Knut Øines gir seg aldri! Vi ble med han på en tøff treningsøkt.

WEB-TV: På trening med Samir Troudi

Samir er profesjonell bodybuilder – en av Sveriges beste. Før han ble proff tok han 12 gull. Vår videoreporter har blitt med han på trening. Denne reportasjen bør du få med deg !

WEB-TV: På trening med Jørgen Corneliussen

MUSKLER I SÆRKLASSE – Flere ganger nordisk mester og norsk mester. Jørgen  har også hevdet seg bra i verdensmesterskapet i kroppsbygging. Vi har blitt med han på trening. 

WEB-TV: På besøk hos Fitnessgrossisten

Vi har besøkt Fitnessgrossisten

WEB-TV: På trening med Anja M. Ydse

Anja gjorde en knalldebut i bodyfitness nå i våres med seier i Sandefjord Open. Vår videoreporter har møtt henne.

WEB-TV: På trening med Nina P Olsen

Nina gjorde rent bord på Oslo Grand Prix 2018. Hun tok 2 gull pluss overall, ikke nok med det, hun fikk også IFBB Elite pro Card. Vi er så heldige at vi fikk være med henne på en treningsøkt.

WEB-TV: På trening med Jørn Alexander Rønåsen

Jørn vant overall i Mens Physique  på Sandefjord Open nå i våres. Vår videoreporter møtte han kun noen dager før han reiste for å konkurrere i EM.

WEB-TV: På trening med Christer Hoftvedt

Christer Hoftvedt er en av de største kroppsbyggerne vi har i Norge, han har masse gode meritter som han kan vise til. Vår videoreporter møtte han kun to uker før han skulle konkurrere. 

WEB-TV: På trening med Karoline Kjærnes

Karoline Kjærnes har masse gode meritter, i fjor tok hun en sterk 6 plass både i EM og i VM. Vi har tatt en prat med henne.

WEB-TV: På trening med Erik Widlund

Erik Widlund har mange gode meritter. Sist nå på Oslo Grand Prix tok han overall i Classic Bodybuilding. Vi tok en prat med han rett før Oslo GP.

WEB-TV: På trening med Ifbb Elite Pro Mette Ulseth

Mette Ulseth tok en forrykende 3. plass i Elite Pro Nafplio i Hellas. Vi har tatt en prat med henne.

WEB-TV: Intervju med Geir Borgan Paulsen og Arti Sharma Lopes på Imperia Gym

Iform.no har besøkt Imperia Gym, resultatet ble en videoreportasje med intervju av både bodyfitnessutøver Arti Sharma Lopes og innehaver – den levende legenden Geir Borgan Paulsen.

WEB-TV: På trening med Julie Saksen Siljan

Julie Saksen Siljan debuterte i bodyfitness i 2015. Hun har tatt mange gode meritter etter det. Nå til helgen er hun klar for Oslo Grand Prix. Vi har tatt en prat med henne.

Sandefjord Open 2018 – Video

.

WEB-TV: fra styrkeløfter til Classic Bodybuilding

Bay Alexander Engebråten Sæther har mange gode meritter som styrkeløfter. På Sandefjord Open debuterer han i Classic Bodybuilding. Vi ble med han på en treningsøkt.

WEB-TV: På trening med Sigvar Garfors

Sigvar er solid utdannet innen helse og trening. Han er fitnessutøver, styrkeløfter, personlig trener, osteopat og webcoach.

WEB-TV: På trening med kroppsbygger Toni Reistad

Toni gjorde comeback i fjor, da var det 13 år siden sist han sto på scenen. Han ble Norgesmester og beste posør.

WEB-TV: På trening med IFBB proff Martin Heede

iform.no ble med Martin og treningspartneren Alexander Fagernes på en tøff treningsøkt. Her gir han dere sine beste tips på hvordan man trener armer og rygg.

WEB-TV: Henrik Lindh – Mitt liv som bodybuilder

Her kan du følge Henrik Lindh mot vårens konkurranser i 2017. Hvordan trener og spiser en bodybuilder – her får du svaret?

WEB-TV: Lars Rørbakken spiste seks hjort og tre lama

For å være i verdenstoppen i håndbak må man trene og spise

WEB-TV: Norges sterkeste mann 2016 – Jørgen Skaug Aukland

Vi har blitt med Norges sterkeste mann 2016 på en tøff treningsøkt.

WEB-TV: (Teaser) Norges sterkeste mann Jørgen Skaug Aukland

Jørgen Skaug Aukland ble Norges sterkeste mann i 2016. Iform.no ble med han på en tøff treningsøkt. Her er en liten smakebit på hva som kommer…

WEB-TV: På trening med Arti og Geir

iform.no ble med Arti Sharma Lopes og Geir Borgan Paulsen på en tøff-treningsøkt

WEB-TV : (Teaser) På trening med Geir Borgan Paulsen og Arti Sharma Lopes

iform.no har møtt en av Norges beste coacher og bodybuilder Geir Borgan Paulsen på en treningsøkt med Arti Sharma Lopes som ble Norges mester i bodyfitness 2015.

WEB-TV: På trening med 3 av landets beste styrkeløftere

Iform.no sin videoreporter Andreas Adolfsson har blitt med styrkeløfterne Jonas Mathisen, Erle Engmark og Hilde M. Haugen på trening

WEB-TV: Knut Øines (50) mot VM 2015

iform.no har snakket med Knut Øines – kun 5 uker før VM. Han sier at han er ekstremt sliten, men tror på medalje.

WEB-TV: Knut Øines – Leg day, 8 weeks before the world championship!!

Iform.no følger kroppbygger Knut Øines mot VM i Bodybuilding

WEB-TV: Morgan Aste «THE BIG ROCK»

Franskmannen Morgan Aste med kallenavnet «THE BIG ROCK» veier over 160 kg, han er et monster vi garantert får se mer av i fremtiden.

WEB-TV: Knut og Jørgen satser for fullt mot VM i Bodybuilding

På trening med Knut Øines og Jørgen Corneliussen

WEB-TV: Knut og Jørgen satser for fullt mot VM i bodybuilding

De trener sammen med et mål for øyet – Gi de aller beste kroppsbyggere i verden knall-hard konkurranse! – Dette er hardcore!

WEB-TV: Vibeke Litland debuterte og ble best i Europa!

Vibeke debuterte nå i våres – med to overall seire og gikk avslutningsvis rett til topps i EM

WEB-TV: STRONGMAN og BODYBUILDING

I Trondheim trener Bodybuildere og Stongman-utøvere side om side i en nedlagt fabrikk.

WEB-TV: METERN – Større og hardere enn noen sinne!

SLIK HAR DU IKKE SETT METERN FØR!

WEB-TV: METERN – Større og hardere enn noen sinne!

Vi har møtt metern KUN 8 dager før hans pro-konkurranse i Tyskland

WEB-TV: Nicolay Torp går for gull

Sist gang vi så Nicolay på scenen tok han sølv på NM i Classic Bodybuilding(2013). Nå til helgen stiller han i mye bedre form.

WEB-TV: Vi har møtt mma og bjj-utøver Nic Ruben Nikolaisen

Vi ble med han på trening

WEB-TV: Gro Johansen gjorde comeback med sølv i NM

Hun har trent med vekter i 13 år – og har flere gode meritter å referer til

WEB-TV: Strongman Glenn Erik Iversen

Vårt filmteam har blitt med Glenn Erik på en strongman-økt.

WEB-TV: Legen som debuterte i Mens Physique og ble best av alle

Vi ble med Petter Orvik Grønningsæter på trening rett før avreise til VM

WEB-TV: Team Physix

Norges største, fremste lag innenfor egenvektstrening, calsithenics og street workout

WEB-TV: Nadia Isabella er klar for VM i Body Fitness

Vår videoreporter har besøkt Nadia

WEB-TV: Alexander Myrvold – mannen som gjør rent bord i Men’s Physique

Våren 2014 konkurrerte Alexander i Men’ physique – for første gang. Han gikk i fra å være debutant til å bli dobbel-europamester.

WEB-TV:Christina – Verdensmester i Bikini Fitness

Iform.no sitt filmteam har vært med Christina på trening

WEB-TV: Christina Strøm Fjære

Ingen har for øyeblikket mer perfekt bikinikropp enn Christina

WEB-TV: Jeanette Bache

Fra overvektig til fitness modell – Jeanette har gått ned 50 kg

WEB-TV: Charlotte Johansson

iform.no sitt filmteam ble med Charlotte på trening rett før hun konkurrerte på Muscle Beach International Classic.

WEB-TV: Jostein Ødegården – Det er bedre å rives i stykker enn å ruste!

En time med Jostein ؘdegården!

WEB-TV: Andreas og Kine

Iform.no har møtt kine Krøs og Andreas Santorinios

WEB-TV:Trøndersk-gullpar Thomas Hjelde Thoresen og May-Britt Fløan Øye

Thomas og May-Britt tok begge gull i våres. Iform.no har møtt de.

WEB-TV: Ryggtrening med Leif Hestad

Vi fikk være med på en tøff økt – kun to uker før EM

WEB-TV: Leif Hestad to uker før EM i Bodybuilding

Større, skarpere, massiv – Slik har du ikke sett Leif før.

WEB-TV: På trening med Lone og Edmund

Iform.no sitt filmteam har blitt med Lone og Edmund på en treningsøkt

WEB-TV: På trening med Ole Martin Hansen Norges Sterkeste Mann 2012

Gir alt – hver gang. Å bli Norges sterkeste krever sin mann.

WEB-TV: Sterke muskuløse karer i Triathlon

2 x Norges sterkeste mann Richard Skog dro med seg to fitnessutøvere fra Kaliber på Triathlon. Se film og bilder her.

WEB-TV: På trening med strongman Espen BØS Aune

Vårt filmteam ble med Norges sterkeste mann på en tøff strongmanøkt!

WEB-TV: Håndbak på HELL

iform.no besøkte Hell Armwrestling Team

WEB-TV: Paul Alexander Rusten

Vårt filmteam ble med Paul på trening

WEB-TV: På trening med Arild «Hulk» Haugen

Jeg skal løfte DOBBELT så mye som de andre i Strongman-Norge… (WEB-TV)

WEB-TV:Markus Ruhl

Møt mannen som har verdens største biceps

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter