WEB-TV: Knut Øines “The never ending story”

Knut Øines gir seg aldri! Vi ble med han på en tøff treningsøkt.

Navn: Knut Øines
Alder : 53 år
Vekt nå: 110 kg
Vekt siste konkurranse: 102,5 kg
Arbeid: Selvstendig næringsdrivende innen bygg, utleie og eiendomsutvikling.
Sivilstand: Samboer
Sponsor: Proteinfabrikken , 2XU
Instagram: knutoines
Bosted: Heistad
Fra: Tønsberg
Favoritt uttrykk: «Winners take chances!», «No surrender!» , «All in!»

Meritter:

 • 1993 – Norgesmester i bobsledge.
 • 1993 – Norgesmester i lengde.
 • 2008 – 1.plass Sørlandsmesterskapet i kroppsbygging tungvekt og tok overall seieren.
 • 2008 – Norgesmester i kroppsbygging – 100 kg senior.
 • 2008 – Norgesmester i roing.
 • 2011 – Nordisk mester i kroppsbygging master tungvekt.
 • 2013 – 5.plass i kroppsbygging VM for master tungvekt.
 • 2015 – 5.plass i kroppsbygging + 100 kg senior i Holland Grand Prix.
 • 2015 – 3.plass i kroppsbygging VM for master tungvekt.
 • 2017 – 4.plass Diamond Cup Roma Italia master tungvekt
 • 2017 – 7.plass Dubai Classic master tungvekt
 • 2017 – 9.plass VM i master Romania
 • I tillegg til dette har jeg tre 3.plasser fra NM , fire 2.plasser fra NM  og  en 3.plass og 4.plass fra Nordisk i kroppsbygging. Begynte i 2005 og konkurrere i -95 kg, så ble det -100 kg og nå er jeg en +100 kg mann.

Knut “The never ending story” ,  hva ligger egentlig bak det uttrykket der?

Jeg har levd et langt liv som har bestått av mange forskjellige epoker. Gode og dårlige. De som begynte å bruke uttrykket kjenner til det og har sett hvordan jeg kommer meg gjennom ting, ut på den andre siden og da helst et hakk opp. Kroppsbygging har vært en viktig del av livet mitt de siste 12 åra, men livet mitt består av så utrolig mye mer. Jeg råder alle til å ha minst 3 viktig ting i livet sitt, fordi det vil alltid være noe som går til helvete. Med to viktig ting igjen er man reddet uansett ???? #nosurrender

Hva liker du å gjøre når du ikke er på gymet og svetter?

Jeg elsker reiser med kjæresten og barna. Det er viktig at barna blir igjen hjemme noen ganger og ???? Om sommeren er det reiser i egen båt som står i fokus. Ellers trives jeg godt med den jobben jeg har. Jobber i perioder mye. Har noen selskaper som driver med eiendomsutvikling eller står jeg for den daglige driften av Viktoria Eiendom AS som jeg har eid og drevet siden 1999. Mellom 50-60 boenheter i Drammen, Tønsberg og Nøtterøy.  #moneyneversleeps

Kan du fortelle hvordan ditt treningsopplegg ser ut?

Jeg trener alle muskler i kroppen ca 1 gang per uke. Armene trener jeg to ganger per uke, den ene gangen med hovedvekt på tricips, den andre gangen med hovedvekt på biceps. I tillegg legger jeg inn ekstra bryst økter der jeg bare kjører skråbenk eller vanlig benk. Legger også inn ekstra markløft økter.

Har i perioder tidligere kjørt beina to ganger per uke, det fungerte meget bra. Sluttet med det etter VM 2013, orket rett og slett ikke mer. Så lenge jeg ikke orker å gi 100 % to ganger per uke er det bedre med en gang 100%. Trener ca halvparten av alle økter med partner og da kjører jeg til «failure» pluss 2-3 rep med hjelp. #alwaysbethehardesworkerintheroom

Har du forandret noe spesielt med treningen nå som du er blitt eldre?

Nei, ikke foreløpig. #allin

Noen gode tips du kan dele med nybegynnere som ønsker å bygge muskler?

Legg opp et opplegg du kan følge over tid, både mat- og treningsmessig. Nøkkelen er kontinuitet. En nybegynner kan trene alle musklene i kroppen to ganger per uke, men det holder med to øvelser per muskel. #eatclean


Stikkord:       

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter